Servis Gomen

Ni taun ke 8 aku serve gomen okey..tahun ke 8!!!! Rasela jugak udah busan dgn routine, tapi aku sesungguhnye adore teaching those kids…tambah pulak dgn bonus masa luang dgn anak kalau takde ape activity petang weekdays, tambah dgn cuti sekolah lagi, aku redha terima ke’square’ran dunia aku ngadap kije seharian yang sangatla routine!

Tapi barangkali kalau dah masuk tahun ke 10, harusla aku beralih arah lak carik peluang lain…kan????bukankah berhijrah kapada sesuatu yang lebih baik itu besar pahalanye?????


Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com