Sale Malaysia

Next week dah target nak rayau any parkson yang ada kat sekitar Lembah Klang.. Salu aku suka gi Parkson dalam Alamanda tu sebab dekat dgn tempat tinggal, kira yg terdekatla selain dlm bandar Kajang tu ada gak Parkson,cuma situ payah nak parking keretala..
Barang anak lama tak beli,sejak dah menjadi toddlers ni,diorang aku maintain pakai naji sama aje selagi tak buruk/koyak laa.. nak salu beli mcm dulu kecik2 takdela..plus, baju Nabil banyak aku turunkan kat Iyad,kira boleh jimatlah


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com