PT vs CD

PT Vs CD

Nabil baru 14 bulan…harini genap dia 14 bulan….Happy 14th month SAYANG MANJA MUMMY… Ada member citer dia dah pun start memPOTTY TRAINING anak dia yang umur 16 bulan….dan, anaknye suda berjaya tak pakai pampersnya di siang hari sebelum umur 19 bulan pun! kagum aku…yela, budak umur camtu, kan kecik tu…tapi, dalam diam, aku tidak berajat nak percepatkan usaha mempottytrainingkan Nabil. KENAPA?

PT Vs CD

PT Vs CD

sebab…..aku sayang nak kehilangan bababk2 mengclothdiaperkan Nabil…nak nak dalam CD yang colourful dan pelbagai cute patterns tu…..bolah tak alasan ni diterimapakai???or, adakah ianya semata2 memenuhi nafsu mummy yang masih lagi gila nak beli CD?????

PT Vs CD


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com