Nyesal ke tak yah nyesal….?

Nyesal Ke Tak Yah Nyesal....?

Sekarang musim menyiapkan assignments yang tak siap-siap..dahle betimbun, dateline pulak dekat2 aje..mcam pakat2 pulak lecturer ni..so, nak tak nak tepaksala aku gerak gempur menelaah internet demi nak menghabiskan menda yang bertangguh sekian kurun lamanye..dahle busy dgn budak2 calon exam di sekolah…laaagila.Yang cikge besar pun satu, hal koko pun kitala, hal HEM pun kitala juga, hal keagamaan pun kita nak hadap juga…dah cikgu lain yang betimbun2 kat sekolah tu apa kekdahnya???Asyik muka sama je diberi kerja…heran aku.

Nyesal Ke Tak Yah Nyesal....?

Nabil? macam biasala dia, nak makan, nak main dgn mummyla, nak nenen la, nak manje manjela,mcm dia paham pulak aku tak hirau sgt kat dia once dah on pc.terdetik sesekali dalam hati, “aii,,napela aku sambung study aritu, kalau pegi keje balik keje, balik ngadap nabil 24 jam kan ke bagus..tak pening benda lain” kadag rasa mcm nak quit je..serious abang ! kadang i rasa nak sangat stop, berenti, menghilangkan diri mcm tu je…tapi memikirkan the past few sems yang dah u and nabil korbankan untuk beri laluan kat i untuk belajar, i kuatkn juga hati ni…come on mummy…lg 2 sem!

Nyesal Ke Tak Yah Nyesal....?

Ya Allah, permudahkanlah segala urusan hambaMu ini.Amin.

Nyesal Ke Tak Yah Nyesal....?


A post shared by đź’‹ShakleeMurahBangiđź’‹ (@shakleebangiasnida) on

Nyesal Ke Tak Yah Nyesal....?

Tags:,
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com