Nabil di Aquaria

Nabil Di Aquaria

Semalam kami sekeluarga ke Aquaria.. orang tak ramai sangat…banyaknye ikan…ni first time bawak Nabil ke sana..tu pun ntah dia paham idak yang ditengoknye tu ikan…kat rumah ada juga ikan tapi in much much smaller little aquarium…so diselitkan sini a few pics of Nabil semasa di sana..(gelap aa…some pics tak nampak apa pun…nampak biji mata je besinar)

Nabil Di Aquaria

Nabil Di Aquaria‘isi minyak’ sebelum masuk Aqua

Nabil Di Aquaria

Nabil Di Aquaria

dsc01833 - Nabil Di Aquariakat entrance

Nabil Di Aquaria

Nabil Di Aquaria

dsc01854 - Nabil Di Aquariaalbino

Nabil Di Aquaria

Nabil Di Aquaria

dsc01860 - Nabil Di Aquariawaahh..

dsc01864 - Nabil Di Aquarianabil tengah meraba aquarium…

dsc01919 - Nabil Di Aquariacute..ulau kuar dari dasar aquarium

dsc01922 - Nabil Di Aquarianabil s on garfield…kasik can sebelum balik


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *