Mummy s Maternity Outfit

This time aku takde beli pun maternity dress ke, apake..(sebab menda2 nikan mahal)…tapi aku ada gak bump into a few all rounder blouse kat butik mums dreams kat BBB…murah je…less rm50 tau…ye aa kira murah a comapre dgn butik2 cam Mothercare/ Modernmum (uissh! aku tak pegile tempat2 cenggini)kat mums dreams tu boleh pilih a baju yg boleh pakai time peknen dgn time tak pegnen..kan jimat…anyway, aku sambar selai dua je kaler kelabu degan itam 9itam lagi)…so rotate a dgn 4/5 lai baju maternity lama tu PAKAI DGN SKIRT SUAR PEKNEN RM39 BELI KAT warta….JIMAAAAT


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com