March

Rase mcm masa cepat berlalu.Duk kalut kulu kilir buat apa tak tahu,yang pastinya Isnin ke isnin seterusnya adelah seperti sangat pantas berlalu..huhu dah akhir zaman..takut pulak
Budak2 as ususal,daily adalah routinenye masing2.nabil gi kindy pagi sampai petang tunggu abahnye ambil,adik masuk ‘school’ tengahari, alhamdulillah dia mcm lapang dada everytime hantar tengahari tu,maybe dah puas sepagian di rumah..main sorang2 sebab abang duk kindy..jumaat aje aku antar berdua ke tempat sama sebab gap tengahari tu lama sgt nak tunggu aku masuk kerja..
Apapun cuaca semakin x tentu,pagi terik bahang tup tup 4 pm hujan ribut angin bagai..pun alhamdulillah mengenangkan kids di kindy tidakla panas sgt bila hujan..nikmat Tuhan bagi..alhamdulillah
Aku skang agak busy, macam2 halla tp nak reveal beria di sini rase x perlu..tu pasal blog pun update agak2 aje rase nak update baru ade cerita..


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com