Iyad dan Ubatnye..serta Nabil…

Mamat ni memang asal nampak botol ubat,naaakkk..naaakkk..dengan suara garaunye tu duk mintak2 ,dia ingat vitamin champs tu kot,sebb setiap hari aku bagi dia ngan 2 ketul, nabil 2 ketul… patu top up a multivit with lysien,actually nabil yg aku paksa lysien tu,sebb very d picky eater daaa mamat nih..tp dah alang2 iyad sekali la aku suap..

ok dah..ade kije jap nak buat..byk nak cerita tp ade hal lain somasa tak mengizinkan..zasss


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com