Harga diskaun ahli Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Mummy nak bagitau yang kita boleh sebenarnya dapat Shaklee harga diskaun.

Tak ramai yang sedar sebab ramai yang beli tanpa banyak soal sebab Shaklee sememangnya ialah produk yang bagus.

Cumanya pembeli boleh dapat faedah lain sekiranya pandai cari maklumat dan bijak membeli.

Antaranya macam mummy akan tawarkan free gift jika beli Shaklee melebihi amaun harga tertentu.

Lepas tu sebenarnya kita boleh dapat harga murah kalau kita join jadi ahli.

Haaa…disini yang banyak silap faham. Takut nak jadi ahli sebab nak kena maintain point atau nak kena jual Shaklee la pulak.

Tak semestinya.

Bagi pengguna tegar Shaklee yang sememangnya satu family consume Shaklee sudah pastinya kita dah memang sure boleh maintain point jadi tak kisahlah jika jadi ahli memang berbaloi.

Mungkin bagi yang pengguna one off mungkin tak perlu join ahli dan beli harga retail.

Yang mummy nak bagitau ni ialah faedah tambahan bagi kita yang selalu beli Shaklee dan satu family makan seeloknya join jadi ahli agar kita boleh jimat duit.

Jimat membeli menang memakai.

Info lanjut jika nak confirm lagi boleh wassap no. kat bawah ni ye 🙂

In shaa Allah mummy bantu takde masalah.

Related terms; harga diskaun ahli shaklee, set bersalin shaklee harga murah, beli shaklee dengan harga murah, harga murah collagen shaklee, harga shaklee vitamin c murah, esp shaklee harga murah, vitamin e shaklee harga murah, harga murah set kurus shaklee, harga shaklee paling murah, harga murah produk shaklee, senarai harga shaklee murah, harga murah vitamin shaklee, vitamin c shaklee harga murah,


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com