Handbag Jadi #Baru#

Tegar beli bag..tapi tak tegar pakai yg sama unless if its leather. Sebab kalau tak leather kena jaga amat2. Saya pulak bukan jenis membaby babykan handbag ni..Last week hantar bag cuci..Bag tu ade kesan kena cat. Dah lama dari tahun 2014. Nak beli baru makan ratusan. Nak beli faux leather, tahu dah akan letgo x sampai 2 bulan. So nekad hantar..charged around 100 gitu. Memang macam baru lah…;))))))jimat. Korang nak hantar cuci or repair bag korang??? Bukak FB  dia.

Penjagaan Barang Kulit. Kekulit.

Try la!Handbag Jadi #Baru#handbag polish malaysia - Handbag Jadi #Baru#

 

 

 


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com