Dedication to My Nabil

Saje post pasai UPIN IPIN since anak bujang aku yg satu tu suka sangatle episodes ni..semua cd dah dibeli untuk dia termasukla GENG tu…

mana nak beli cd cd ni???

sila klik : http://www.upindanipin.com.my/worldofgeng/

ps: kalau kat CERIA astr*o…dia suka cartoon beruang kutub KOREA, Loopdidoo, patung spring yang manjang muka senyum tu, LAT Kampung Boy tu..petang 2 memang berebutla dgn mummy nak tengok THE NANNY hehe


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com