Dah Nak Kerja

Sekejap benar rase cuti sekolah mei-june ni…tak puas duk umah.last year time camni aku n encik hasben gi umrah,dan dah tentulah balik2 tu terus start naik kerja..tp xleh nak merungut la sbb alhamdulillah nikmat umrah tu melebihi segalanya..
tapi kali ni, rase x kecukupan mase cuti tu..rase cam eloknye sebulan cuti tengah tahun ni haha(keji betul)
harap2nye naik kerja nanti aku tambah semangat nak memulakan tugas..ishhh takleh culas culas, periuk nasi tu
anak anak ok..ligat as usual,and alhamdulillah sihat.rasemye bertahun dah aku x upload pics diorang kat blog ni.blogging pasal diorang pun dah jarang.huhu.masa masa… daily routines memang packla kulu kilir settle nabil tadika 5 taun, si9 adik duk nursery,dekat2 nak gi kije baru aku antar dia walaupun aku bayar full., housechores takdela teruk sgt, tapi tah..
dah bisik2 kat encik suami, MACAM NAK BBAY LAGI LAAA…haha..dalam sibuk2,letih2 tu sempat gak memikir nak menambah zuriat..ye laa.aku dah tua, time ni la nak semput2 beranak nye kannnn. kang dah expired,setakat sorang dua anak mule a rase ALAAAA PATUT BERANAK RAMAI2 LAAA MUDA MUDA TU kan AHMAD kannnnnnnnnnn

ps:LUV U


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com