Cuti di Kuantan=My other half di korea..

Alhamdulillah short break dari kerja untuk beberapa hari,kali ni spend cuti aidiladha di kuantan..ayah kids ke korea atas urusan kerja sehinggalah tanggal hari raya nanti..kertas peperiksaan 1 set lg masih belum siap  disemak.bila dah sampai ke penghujung begini penyakit M melanda,anak2 pun mintak perhatian tak mcm selalu,maklumlah sedang cuti, tau ade emaknya di rumah,tambahan pulak balik ke rumah atuk nenek..mcm2la perangainye..
Mlm td iyad berdarah hidungnya, banyak pulak tu,sampai basah dada baju pijama dia, panas maybe sebab siang hujan selebatnya dari bangi, alih2 sampai kuantan berbahang panas mlm tu…lepas kasik air msk byk2 dan basahkan kepala dia berhentila darah dr hidung..sian dia, nabil pun panik tengok darah dr hidung adik..
harini sekeluarga puasa hari arafat…me,my parents laa,kids tidaaak.heee..semoga pahalanya sampai kepada kita..ustaz kata diampunkan dosa sethaun dahulu dan setahun akan datang bagi yang lengkap puasa hari arafatnya…ameen.
ps: harap u sihat di seoul tu….ameen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com