CD kan IYAD

Limited sangat bilangan cd nabil yang aku boleh muatkan kat IYAD since empunya badan halus na tapiATTAP…so duk ulang pakai luna#tot nye yang versi lama dulu kan fitting dia kecik sikit, ngan kulababy yang velcro typed.lelain cap heinys,rumparuz,GAD,mpbba,seme one size tapi tak ‘GENEROUS’ngan body iyad yang sangat comel..ke aku yang tak reti setting???takpela iyad, mana yang muat ngan awak,mummy redah je,janji bumbum awak bebas ruam ek sayang!

ps:nabil dah start schooling nih, mulala ruam sana sini..cuaca lak panas…kalol e nursery dia nak terima baby in cd, kan ke best..buleh mummy shoping cd lagi semula….

my manja

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com