Cara Aku Guna Freestyleku…

Cara Aku Guna Freestyleku...

Dah lama tak guna PISA, sekarang asyik kepit Freestyle aje…eventho aku prefer sesangat PISA compared to FS, habis kalau tak digunakan, buang sajela duit beli bukan?Anyway, aku kena admit yang FS tak sebest PISA,(pada akulaa…maybe lebih sesuai PISA)..TAPI…..sejak akhir2 ni, semenjak aku tukar flanges FS, aku gantikan dengan neck HARMONY(yup, aku juga masih guna Harmonyku), aku padankan dengan tubing FS, and pump, suction agak berbezala…Rasa mcm lagi kosong breast compared kalau aku guna FS original flanges dia tu…samal juga kalau aku pump guna motor PISA, tapi corong Spectra..laaagi cepat kuar susuibu…best!Kena pandai manipulate benda yang kita adala untuk dapatkan kepuasan mengepam!!…Kan?

Aku letak ranking pumpku berdasarkan kesedapan mengepam

1)PISA..i like!

2)Harmony…pun i like

3)Freestyle- i love its mobility

*PSTT..PSTT..MACAM NAK TEST DRIVE AVENT UNO..ADA SAPE BOLEH SEWAKAN???hehe


Cara Aku Guna Freestyleku...
Cara Aku Guna Freestyleku...
Cara Aku Guna Freestyleku...
Cara Aku Guna Freestyleku...
Cara Aku Guna Freestyleku...

Cara Aku Guna Freestyleku...

Cara Aku Guna Freestyleku...

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com