Balik kampung lagi..

We all balik rumah nenek di kuantan….cuti lamala…………..dsc01256 Nabil s routine kalau dalam kereta….

Jam macam ape kat Karak hiway..ada accident pun, tengok darah a motorist terbaring atas jalan..huh, ngeri sampai takut nak snap gambar…Nabil ok je time travelling, except tht after a few days kat rumah nenek, galak sangat main dgn cousins, ada satu malam tu meraung macam kena kacau…sampaikan nenek terbangun dan tunggu depan pintu bilik kitorang nak checkout nape nabil nangis macam tu sekali…huh, nenek pun surrender…

Nabil juga dah pandai gelek-gelek pinggang, jogetla tu kunun…hehe(silap tak ambik video kalo tak boleh upload sini..)

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW US D' INSTAGRAM!

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com