Baju Bonds Baby

Taksub pulak membeli baju cap Bonds. Baju asal ostrolia..

Taksub bukan apa pun. Functionality. Zipper utk bukak pakai. Kalau button romper kan cam slow sikit… setakat ni puas hati. Menang memakai. Harga reasonable..

Nak tahu tak yang ala-ala baju bonds ni banyak gak la jual kat Lazada. Ada yang panggil strechies la, coverall la, zipper la, romper long sleeve la. Cuba cari, mesti jumpa punye.

Nak nengok contoh bole la skrol bawah ni.

Yang bawah ni memang baju bonds baby.

Skrol lagi bawah yang tu ala-ala baju bonds ada je jual kat Lazada. Murah pun murah nak order pun senang dapat sebab kat Mesia je kan.

Nak import Ostrolia boleh tapi lambat la sket.

Baju Bonds Baby
bonds baby stretchies coverall

Perlukan servis tempahan Baju Bonds yang ori?

Sila hubungi mummy dengan isi form dibawah ye.

 

Baju Bonds Baby


Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com