At Last Mummy Found It!!!

Tadaaaaa…………berbunga hati mummy sebab jumpa this secara tak sengaja…murah pulak tu….cap ayam je…so takdela mummy kena susah2 lg tunggu bargain kat online shop nak belikan Nabil kereta with stereng…..

dsc011481Beli dari kedai cap Ah Seng jual basikal dekat dengan tempat keje mummy..Plastic wrapper dah bukak n buang kat kedai kes tak sabar nak tengok…(tq aunt Lin teman mummy g kedai)

dsc01151Senyum dah…..

Tags:,

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW US D' INSTAGRAM!

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com