At Last Mummy Found It!!!

At Last Mummy Found It!!!

Tadaaaaa…………berbunga hati mummy sebab jumpa this secara tak sengaja…murah pulak tu….cap ayam je…so takdela mummy kena susah2 lg tunggu bargain kat online shop nak belikan Nabil kereta with stereng…..

At Last Mummy Found It!!!Beli dari kedai cap Ah Seng jual basikal dekat dengan tempat keje mummy..Plastic wrapper dah bukak n buang kat kedai kes tak sabar nak tengok…(tq aunt Lin teman mummy g kedai)

dsc01151 - At Last Mummy Found It!!!Senyum dah…..


At Last Mummy Found It!!!
At Last Mummy Found It!!!
At Last Mummy Found It!!!
At Last Mummy Found It!!!
At Last Mummy Found It!!!

At Last Mummy Found It!!!

At Last Mummy Found It!!!

Tags:,

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com