Yeay!!

Yeay!!

Alhamdulillah..Nabil dah start berjalan-jalan jatuh…aku ingat dia umur setahun lebih-2 baru nak jalan….diapun nampak happy je dah dapat experience baru agaknya,galak je ketawa ketawa sambil jalan….Tapi aku pulak risau dia jatuh terduduk kalau tak dapat control badan terhuyung hayang..takut tang pinggang and pinggul tu la terhempas ke lantai…Nabil Nabil….

………..video belum upload la……………sebab abah enterframe plak…

sebagai gantinye..mummy upload dulu gambo mac goreng dinner for tonite..yeay!

Yeay!! tadaa…alamak..vege dah tukor kaler oren a..

Yeay!!
Yeay!!
Yeay!!
Yeay!!
Yeay!!

Yeay!!

Yeay!!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *