Wok With Me

Wok With Me

Nabil really loves blended porridge…yup!he s still on blended rice…campur potatoes, carrots, broccoli, or ayam, or anchovies…memang akan habis la 2-3 container yang aku bekalkan pada babysitter…
Last time aku masak porridge Nabil dalam slow cooker ni…

Wok With Me

since aku rasa slow cooker ni terlalu slow sehinggakan selepas dah tinggal overnite nasi masih tidak menjadi bubur sepenuhnya…so aku decided to switch to this…

dsc01560 - Wok With Me
…….the marveles traditional periuk ….heheh(psstt…abaikan kerak2 di bawak periuk tu eh…mumy tak sempat)

and then pack Nabil’s porridge, oat, biscuits and snacks into these……..

dsc01563 - Wok With Me

EZ-LOCK containers…kat alamanda Parkson bersepah jual…


Wok With Me
Wok With Me
Wok With Me
Wok With Me
Wok With Me

Wok With Me

Wok With Me

Tags:,
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *