Update blog

Lama dah tak on blog.Banyak nak cerita tapi mood nak online blogspot sgt tidak memberansangkan..Tambah2 skrg sekolah tengah busy hal sukan,hal exam,hal peribadi,hal member, hal itu ini..so nak online pikir idea apa nak tulis/taip memang dirasakan mcm buang masa..maka takdelah berupdate blog ni.pun begitu, rindu nak sembang2 via blog,since fb aku rasa mcm poyo jek..rasa mcm transparent sgt pun ya sebb bukan takat friends,friends kpd friends pun habih seme tumpang komen kat fb kite haha

budak2 ni mcm selalu la..selang sari aku amik awal/lambat(4 pg) dari nursery..salu kalau lalu tanya cikgu,cikgu kata dedua lena..time2 aku balik skolah tu,lunch hour kan..sahla memang diorang tido sebb time waktu budak2 mmng tido.balik umah kemas2 apa patut, buat keje umah sikit2,kadang tido ke,masak ke siap2,ptg asar tu terus gi amik diorang..rutinnya camtu la.

harini birthday encik suami.takde apa yg special sgt,mkn2 kat rumah dgn kids la,hari pulak ujan,kot kalau tak hujan nak jugak gi santap kat kdai secret recipe depan umah ni je..since hujan,selamatla poket…tapau kek, bungkus foos pasar mlm(pasai smlm dah masak)..alhamdulillah dinner aka birtday party celebration was great..gambar takde amik.takde mood.hehe.boleh??


Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *