Tudung lagi…

Errr.. aku ada 2 lai m**warah…cantik, a**iani aku takde lagi kaler ni.. tapi aku beli yang labuh sikit dari anak tudung..sebab anak tudung lum kuar new stok…so, ku test, mcm labuh sangat pulak, jadi ku antar tailor yang terer, ku nak trim kasik sama size dgn t small ank tudung…boleh???????!!

hehe.. macam macam…

ps: aria***ni aritu ku tak jadi letgo lg 2 lai tu, sebab ku dapat idea ku tukar kaler awning nye aje amik printed awnings, cam ceria la sikit..hehe..maaf kepada yang book yg ijau tu…sorry sorry

DSC02299


Tags:,
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *