Tesc#o

While Nabil s at nursery for a few hours today, mummy managed to do some groceries shopping in Tesco Kajang sesambil settle urusan lain sikit..dapat 2 suar longgau sesedap pakaila untuk perotku yang dah memboyak nih..lain2 barang mostly Nabil s food la macam tepung pancake, oat bar, susu kocak, sayur mayur dia, 4 botol McCormick parsley, basil,mint, steak perapan,pepper…etc…tidak lupa juga cekau cd UPINIPIN Nabil version 4, buat tambah cd collection kartun dia tu..suka sgt tgk UPIN IPIN sampai dah pandai sampuk dialog sebab dah hafal(sampuk dalam pelat dia la tapi adale jugak dengor2 macam dialog yg UPINIPIN sebut dlm cd tu..cth:JUM, YEAH..,TULA!..ingat!….betul betul betul…ish, kuat sungguh pengaruh tv kat budak2 kan,especially yg umur2 sedang Nabil yang tengah ligat mengcopy whatever they hear n see..sambil tuh sempat gak tinjau POHKONG tengok new seasonnnya bangle le, bracelet le..taapi…wow!!!emas tengah MEHEL rm128 pergram!!!!!perrgghh..kayola sape simpan jongkong emas kan


Tags:,

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *