Tarbiyyah

Mummy perasan, sejak mengandungkan IYAD,sudah jd rutin dia akan terjaga dan aktif around 1-2 pagi…memaksa mummynye duduk bertenggek kat birai katil etc…sekarangpun sama…ngek ngeking masa yg sama,bukan nak susu pun, tapi mcm alarm pulak kejutkan mummy suh comfortkan dia…ataupun, jadi alarm untuk mummy abah bangun ngaji ke/tahajud ke/ taubat ke…selain ngepam susu ler…
BUKAN SUH BANGUN ONLINE SAJE YE….

subhanallah…tarbiyyah tu

 perahan time IYAD warded seminggu
 
yang ni selepas kua ward, perah hanya lepas IYAD nyusu..TAK BERJADUAL,PUNYELA MALAS
packkan dalam 2.5 – 3.5 oz je perbag..ada juga yang 5 oz 
tapi tak banyak pack since IYAD minum 2.5 oz so far

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *