Category: Uncategorized

Babies

Petang2 gini lah…tak kat bilik tido..kat ruang tamu pun jalan…janji lena kan.. Syok kan mak korang tengah cuti pantang ni…pulun tido Berjemaah tido Time ni kdg mak tido sekali..kdg layan kerja rumah.. hp ke..

Never Give Up Breastfeeding

Buat pedoman diri sendiri semoga tak culasss… Swing nye hasil Zaman kumpul susu guna bekas dadih..ni berapa tahun sudah dah lama.Guna PISA masa ni  Haaa teka ni sapa.. Pastu 2015..ank no 3 …ade try2 pam Malish..ok juga tp tak cukup power utk aku..letgo la apa lagi kn. Tukar spectra 9 plus.. best mcm medela ..ke

Intan Payung Semata

Saje tengok old piccas no 1 n 2. Then banding dgn no 3 n 4. Nyawa…   Lebih kurang je kan.. except si no 2… ada lari2 sikitla acuannye hihi  

Kebaikan Shaklee Set Bajet Kecantikan

Kandungan Vitamin E Shaklee adalah terdiri daripada sumber asli Vitamin E serta Selenium. Senang cerita, Vita-E Shaklee memang sumber Vitamin E yang lengkap. Vitamin C dari Shaklee mempunyai formula unikdi mana kandungan Vitamin C akan dilepaskan di dalam badan kita secara perlahan-lahan dalam masa 5 jam selepas diambil. Ini penting supaya badan kita mendapat serapan Vitamin C yang

Intan Payung

Baju baby mothercare..setia jenama ni dari 2008 sampai la ni..alah mmbeli menang memakai sebab baju anak 1st sampai no 2 duk rotate yg sama kebanyakannya.. ni no 4 pulak tapi kena beli baru lah…dah 2017 kan..

Harta Dunia Akhirat

susah bykkk masa dgn diorg berdua ni.. struggle masa..struggle kesihatan..kewangan..kesian diorg dulu masa kecik2… kalaulah dapat putar balik masa…..   NYAWA ……

Ragam Manusia dan Hutang

  “Berhati-hatilah kamu dalam berhutang, sesungguhnya hutang itu mendatangkan kerisauan di malam hari dan menyebabkan kehinaan di siang hari”. DAN MENYUSAHKAN ORANG KELILING…