Category «tips»

Baik Buruk Wasap dan Kehidupan

Sekarang zaman wasap je kan. Apa apa pun sikit wasap. Nak viral wasap. Nak beli online wasap. Dalam negara luar negara..main wasap je.cepat ..free. senang kan Kat tempat kerja wasap. Group reunion zaman sekomah..zaman uni..hatta satu perumahan pun wasap. Benda dah di hujung jari. Cerita pasal group wasap , ada gak yg up hal dlm …

Hidung anak meleleh selsema tiap kali balik dari Taska?

Mesti mama heran kan tiap kali anak balik dari taska tiba-tiba hidung anak meleleh walaupun sebelumnya elok je kering hidung anak tu. Mama pun punyala jaga makan tido anak bagai dan nampak anak sihat dan cergas betul main kat rumah. Last-last anta taska bila balik hidung berair je. Mesti frust kan. Serba salah pun ada. …

Handbag Jadi #Baru#

Tegar beli bag..tapi tak tegar pakai yg sama unless if its leather. Sebab kalau tak leather kena jaga amat2. Saya pulak bukan jenis membaby babykan handbag ni..Last week hantar bag cuci..Bag tu ade kesan kena cat. Dah lama dari tahun 2014. Nak beli baru makan ratusan. Nak beli faux leather, tahu dah akan letgo x …

Review on Swing, PISA and FreeStyle (FS)

Mobility – Of course FS menang in terms of mobility….sumbat aje masuk hobo or tote, memang fit. Swing pun ok, cute and ringan…Anyway, Swing ku dah kujual pada Qay…..thanks Qay!! Suction – I love PISA ….I vote for PISA in terms of suction…power sangat… rasa cam puas and kosong betul b***** lepas pump….takdela nak kena …