Category: shaklee

Kitaran haid tak teratur?

Kitaran haid teratur adalah disebakan oleh keseimbangan hormon yang terganggu. Secara normal haid datang dan mengeluarkan darah kotor yang ada dalam badan. Oleh yang demikian adalah sangat penting untuk memastikan kitaran hormon dalam badan sentiasa berada dalam keadaan yang normal bagi menjamin kesihatan dalam jangka masa panjang. Mungkin ada yang kata baguslah tak datang haid,

Kebaikan Shaklee Peppermint Ginger Plus

Kebaikan Shaklee Peppermint-ginger plus mengandungi 4 bahan utama iaitu PUDINA: Melegakan otot perut dan mempunyai kesan penenang. Membantu dalam penghadaman, mabuk laut/darat, membantu melegakan kesakitangastrik, pedih ulu hati dan cirit birit. Pudina merangsang pengeluaran peluh, oleh itu ia dapat menyekat demam apabila seseorang itu dijangkiti selesema. HALIA: Masyarakat cina telah menggunakan halia lebih 2 ribu tahun!. Halia merangsang penghasilan enzimSalvia untuk

Kebaikan Shaklee Lecithin

APA KELEBIHAN LECITHIN? Ia boleh melindungi hati kita. Bagaimana Lecithin boleh menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Yang baiknya ia juga boleh membantu memulihkan kesihatan hati. Memecahkan lemak dan kolestrol Caranya? Lecithin bertindak sebagai ‘pembersih’ salur darah, pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh kita.

Kebaikan Shaklee ESP

Kebaikan Shaklee ESP ada banyak: 1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda 3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih 4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster

Kebaikan Shaklee Omega Guard

Khasiat Omega Guard . 1) “EPA” membantu mengelakkan pembekuan xarah maka dapat mengelakkan masalah strok dan salur darah tersumbat 2) Bantu kurangkan risiko penyakit jantung 3) Bantu stabilkan tekanan darah 4) Bantu kawal tahap kolestrol berlebihan 5) Mengandungi EPA dan DHA sangat baik untuk jantung Mengapa mesti memilih Shaklee ✔ Mendapat Kelulusan KKM ✔ Tiada

Shaklee Vivix Peneman Berpantang Kali Ini

Alhamdulillah dah nak sampai penghujung berpantang.. Lagi 2 hari cukup 45 days..syukur Perang emosi..perang badan penat..mental pun sama..ragam anak-anak..persekitaran.. Paling takut perang diri sendiri..bila bdn penat jg baby..mulalah persekitaran jd mangsa.. Syukur asbab Shaklee Vivix..2 minggu pertama dah rasa keberkesanannya. Saya jenis badan x boleh sejuk sejuk..minum Vivix badan cepat panas dan berpeluh.. Selain Vivix

Harga diskaun ahli Shaklee

Assalamualaikum wbt, Mummy nak bagitau yang kita boleh sebenarnya dapat Shaklee harga diskaun. Tak ramai yang sedar sebab ramai yang beli tanpa banyak soal sebab Shaklee sememangnya ialah produk yang bagus. Cumanya pembeli boleh dapat faedah lain sekiranya pandai cari maklumat dan bijak membeli. Antaranya macam mummy akan tawarkan free gift jika beli Shaklee melebihi

ESP bekal nutrisi untuk ibu-ibu

ESP ni pelbagai guna bagi para ibu dan boleh kata sahabat nutrisi ibu-ibu. Antara fungsi dan faedahnya: Untuk kesuburan wanita/isteri untuk wanita mudah hamil, ingin hamil, cepat hamil dan juga ibu hamil Semasa ibu berpantang Untuk tambah susu badan ibu Kesuburan wanita/isteri Shaklee esp mengandungi asid amino yang sangat tinggi nilainya untuk pembentukan sel. Sel

Shaklee Life Energizing Shake

New delicious meal shake contains nutrients clinically proven to help create the foundation for a longer, healthier life. It is designed to increase your energy, help you achieve a healthier weight, and provide incredible digestive and immune support from fiber and probiotics.

Shaklee CarotoMax

CarotoMax is a rare blend of alpha-carotene, astaxanthin, beta-carotene, lutein, lycopene, and zeaxanthin delivering of a broad spectrum of carotenoids. For the best, most complete antioxidant protection, take both FlavoMax and CarotoMax.

Shaklee Blood Pressure

Blood Pressure is a scientifically supported nutritional solution to help retain healthy blood pressure by helping to promote healthy blood vessels and blood flow.

DTX Complex Shaklee benefits

Liver DTX Complex is uniquely formulated with milk thistle seed extract, reishi mushroom, Schizandra chinensis, dandelion, turmeric, and artichoke. This product helps to: Maintain bile flow, an integral part of digestion. Protect liver from toxins. Related terms:  apa itu dtx complex shaklee, dtx complex shaklee benefits, fungsi dtx complex shaklee, kebaikan dtx complex shaklee,khasiat dtx

Shaklee Enfuselle Repair

“Wake Up to Firmer, Younger-Looking Skin” This patented skin-activated formula contains high levels of bio-pure vitamins C (10%) and E (5%) to instantly soften the skin and reverse the visible signs of aging while you sleep. With continued use, skin appears transformed as it recaptures youthful firmness and luminosity. Exclusive non-irritating formula. Paraben Free. Related

Cyst kecut dengan GLA Shaklee

Ada kastemer Shaklee bagitau mak dia dikesan ada ketumbuhan cyst dalam perut. Lepas tu dah siap dapat tarikh apoinmen doktor lagi. Tinggal tunggu je nak operation. Memandangkan ada masa lagi nak tunggu tarikh tu diaorang dapatkan konsultansi dan ambilkan Shaklee GLA dan Shaklee Carotomax. Alhamdulillah dalam masa 2 bulan cyst dalam perut dah kecut. Berkat

Shaklee Enfuselle Skin Care

“Hydrate – Don’t Dry Your Skin as You Clean” The creamy emulsion of this rich cleanser lays the foundation for your beauty regimen, dissolving dirt, pollutants, and makeup without disturbing your skin’s natural oils. Its hypoallergenic, soap-free, pH-balanced formula contains extra skin-softening vitamin E and other rich emollients. And triple-patented Vital Repair® to neutralize free