Category: kids

Trampolining is good for children

Trampolining can influence child’s academic success. The trampoline is one of the most helpful training devices for co-ordination and muscle control. Many authorities recognize that a child’s ability to learn depends on his control of movement. Children’s success in movement depends on his understanding and control of his body. Trampolining is recommended for all children,

Beli baju Bonds baby

Saya memang suka beli baju bonds baby ni. Why? Lembut… Comfy… It fits me well… One piece mudah nak pakai, basuh, simpan, cari pun mudah … Nak tau more info? Hubungi my mummy ye.

Shaklee Vivix Peneman Berpantang Kali Ini

Alhamdulillah dah nak sampai penghujung berpantang.. Lagi 2 hari cukup 45 days..syukur Perang emosi..perang badan penat..mental pun sama..ragam anak-anak..persekitaran.. Paling takut perang diri sendiri..bila bdn penat jg baby..mulalah persekitaran jd mangsa.. Syukur asbab Shaklee Vivix..2 minggu pertama dah rasa keberkesanannya. Saya jenis badan x boleh sejuk sejuk..minum Vivix badan cepat panas dan berpeluh.. Selain Vivix

Baju Romper Baby Girl

Baju romper ni memang cute dan colorful. Sekali tengok dah boleh agak ni sesuai untuk baby girl. Untuk boy boleh juga sebab semua baby kan cute. Tapi bila dah besar kena la pakai baju ikut gender seeloknya lah kan. Nak murah kita beli lah banyak. Lagi banyak lebih banyak diskaun.

Baju baby newborn romper cotton

Apa yang bestnya baju baby romper cotton ni ialah ianya one piece. Time nak pakai senang nak cari. Tak perlu nak cari baju lepas tu nak match dengan seluar bagai. Material cotton confirm selesa baby pun tak lah ruam. Bila peluh memang serap peluh dan comfortable nak pakai bila cuaca panas. Susah nak tukar pampers?

Baju Bonds Baby alike @ Lazada

Antara komen biasa terdengar dari kastemer baju baby ala Bonds di Lazada ialah seperti: Material sejuk dan selesa Kualiti berpadanan dengan harga Produk yang bagus, material comfy sangat dan murah la pulak Highly recommended, repeat buy Puashati Baju ini bukan baju bonds ye tapi… ins baby romper namanya dipanggil. Baju Bonds pun lagi ok sebenarnya

Butterick Baby Jumpsuit Sewing Pattern

Bunting A: sleeveless with button closure, front pocket and purchased trim. Jacket B: front pocket, hood, snap closure and bias tape binding. Pull-on pants: waistline casing and bias tape trim. Jumpsuit C: hood, snap and bias tape trim. Hat: ears, pompon and facial features. Mittens: elastic casing and snap fasteners. — Suggested Fabrics: Single-sided Fleece.

Black and white baby romper

Black and white baby romper size chart: size 0-6months: top length 32cm, bust 25*2cm, pants length 40cm, waist 20cm size 6-12months: top length 34cm, bust 26*2cm, pants length 42cm, waist 21cm size 12-18months: top length 36cm, bust 27*2cm, pants length 44cm, waist 22cm size 18-24months: top length 38cm, bust 28*2cm, pants length 46cm, waist 23cm

Baby romper red and white

Baby romper red and white. Attention please: If your kid is chubby, we recommend choosing a larger size, thanks. Please kindly refer to your kids actual height and the size chart before buying/bidding. Thanks. Size Chart: Length 48 cm Bust*2 23 cm Age 0-6 Months Length 50 cm Bust*2 24 cm Age 6-9 Months Length

Iyad Sukan 2016

Saje kan lambat2 update pic..Simpan kenangan.. rumah kuning 2 acara masuknye.. ni kerjanya ZZZ saja lah