Category: kids

Doa ibu untuk anak berjaya dunia akhirat

Doktor Fauziah Ad-Dabbus Seorang pakar psikologi yang amat popular di Kuwait pernah menulis mengenai rahsia-rahsia doa seorang ibu jika setiap malam dia mendoakan anak-anaknya, dan ternyata kesan dari tulisannya itu telah mengubah jalan hidup ramai orang. Alhamdulillah. Isi tulisannya sebagai berikut : ” Aku bersumpah demi Allah…. wahai setiap ibu, agar jangan tidur pada setiap

Baju baby bonds in action

Baby baju bonds in action. Nak tunjuk camner how comfy and konvinien nak pakai baju ni. Bagi yang suka laaa… Yang haters tetap haters hahaha

Rawatan rendaman air garam selepas khatan

Musim cuti sekolah ni mesti ramai parents yang plan untuk khatankan anak lelaki masing-masing. Secara normalnya anak lelaki khatan sewaktu mereka sekolah rendah. Macamana pun ada kes tertentu anak-anak perlu dikhatankan lebih awal atas sebab-sebab tertentu. Contohnya ada yang khatan waktu kecil atas nasihat doktor. Ada satu kes ni kawan. Anak dia rasa sakit setiap

3 sebab mengapa anak belum perform

Sumber: Radio IKIM.fm Dari penceramah Seminar Tapau A. Punca anak belum perform secara amnya ada tiga: Ringkasnya HIP, iaitu … Halatuju tak tahu ke mana Ilmu belum mantap Pegangan/agama/iman goyang Halatuju Macam kita tak tahu jalan ke satu tempat akan jadi sesat atau ambil masa lama untuk sampai. Boleh jadi juga tak tahu nak pergi

Trampolining is good for children

Trampolining can influence child’s academic success. The trampoline is one of the most helpful training devices for co-ordination and muscle control. Many authorities recognize that a child’s ability to learn depends on his control of movement. Children’s success in movement depends on his understanding and control of his body. Trampolining is recommended for all children,

Beli baju Bonds baby

Saya memang suka beli baju bonds baby ni. Why? Lembut… Comfy… It fits me well… One piece mudah nak pakai, basuh, simpan, cari pun mudah … Nak tau more info? Hubungi my mummy ye.

Shaklee Vivix Peneman Berpantang Kali Ini

Alhamdulillah dah nak sampai penghujung berpantang.. Lagi 2 hari cukup 45 days..syukur Perang emosi..perang badan penat..mental pun sama..ragam anak-anak..persekitaran.. Paling takut perang diri sendiri..bila bdn penat jg baby..mulalah persekitaran jd mangsa.. Syukur asbab Shaklee Vivix..2 minggu pertama dah rasa keberkesanannya. Saya jenis badan x boleh sejuk sejuk..minum Vivix badan cepat panas dan berpeluh.. Selain Vivix

Baju Romper Baby Girl

Baju romper ni memang cute dan colorful. Sekali tengok dah boleh agak ni sesuai untuk baby girl. Untuk boy boleh juga sebab semua baby kan cute. Tapi bila dah besar kena la pakai baju ikut gender seeloknya lah kan. Nak murah kita beli lah banyak. Lagi banyak lebih banyak diskaun.

Baju baby newborn romper cotton

Apa yang bestnya baju baby romper cotton ni ialah ianya one piece. Time nak pakai senang nak cari. Tak perlu nak cari baju lepas tu nak match dengan seluar bagai. Material cotton confirm selesa baby pun tak lah ruam. Bila peluh memang serap peluh dan comfortable nak pakai bila cuaca panas. Susah nak tukar pampers?

Baju Bonds Baby alike @ Lazada

Antara komen biasa terdengar dari kastemer baju baby ala Bonds di Lazada ialah seperti: Material sejuk dan selesa Kualiti berpadanan dengan harga Produk yang bagus, material comfy sangat dan murah la pulak Highly recommended, repeat buy Puashati Baju ini bukan baju bonds ye tapi… ins baby romper namanya dipanggil. Baju Bonds pun lagi ok sebenarnya

Butterick Baby Jumpsuit Sewing Pattern

Bunting A: sleeveless with button closure, front pocket and purchased trim. Jacket B: front pocket, hood, snap closure and bias tape binding. Pull-on pants: waistline casing and bias tape trim. Jumpsuit C: hood, snap and bias tape trim. Hat: ears, pompon and facial features. Mittens: elastic casing and snap fasteners. — Suggested Fabrics: Single-sided Fleece.
WASAP KAMI SEGERA HANYA DENGAN SATU KLIK!!!!

KLIK SINI

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com