Category «kids»

Baju Romper Baby Girl

Baju romper ni memang cute dan colorful. Sekali tengok dah boleh agak ni sesuai untuk baby girl. Untuk boy boleh juga sebab semua baby kan cute. Tapi bila dah besar kena la pakai baju ikut gender seeloknya lah kan. Nak murah kita beli lah banyak. Lagi banyak lebih banyak diskaun.

Baju baby newborn romper cotton

Apa yang bestnya baju baby romper cotton ni ialah ianya one piece. Time nak pakai senang nak cari. Tak perlu nak cari baju lepas tu nak match dengan seluar bagai. Material cotton confirm selesa baby pun tak lah ruam. Bila peluh memang serap peluh dan comfortable nak pakai bila cuaca panas. Susah nak tukar pampers? …

Butterick Baby Jumpsuit Sewing Pattern

Bunting A: sleeveless with button closure, front pocket and purchased trim. Jacket B: front pocket, hood, snap closure and bias tape binding. Pull-on pants: waistline casing and bias tape trim. Jumpsuit C: hood, snap and bias tape trim. Hat: ears, pompon and facial features. Mittens: elastic casing and snap fasteners. — Suggested Fabrics: Single-sided Fleece.

The Good Baby Bandana Drool Bibs – 4 Pack Baby Bibs for Boys – “Lumberjack Set”

As parents of twin babies, we structure our life around simplification. We have designed products to simplify your baby’s life, and more importantly, to simplify your life as a parent. The Good Baby bandanas are a stylish solution to your teething baby’s constant drooling. Don’t cover your beautiful baby’s trendy outfits with a giant outdated …

Black and white baby romper

Black and white baby romper

Black and white baby romper size chart: size 0-6months: top length 32cm, bust 25*2cm, pants length 40cm, waist 20cm size 6-12months: top length 34cm, bust 26*2cm, pants length 42cm, waist 21cm size 12-18months: top length 36cm, bust 27*2cm, pants length 44cm, waist 22cm size 18-24months: top length 38cm, bust 28*2cm, pants length 46cm, waist 23cm

Baby romper red and white

Baby romper red and white

Baby romper red and white. Attention please: If your kid is chubby, we recommend choosing a larger size, thanks. Please kindly refer to your kids actual height and the size chart before buying/bidding. Thanks. Size Chart: Length 48 cm Bust*2 23 cm Age 0-6 Months Length 50 cm Bust*2 24 cm Age 6-9 Months Length …