Category «family»

Set kesuburan Shaklee suami isteri

Set kesuburan Shaklee adalah gabungan beberapa  vitamin penting yang berfungsi untuk menambah kesuburan suami isteri dan sekaligus meningkatkan tahap peratusan kehamilan dan kebolehan untuk mengandung. Senarai set kesuburan shaklee: a) Set kesuburan shaklee suami Vita e kompleks – bantu tingkatkan hormon seks sama ada untuk lelaki mahu pun wanita. Zinc compleks – memberi kesan terhadap …

Mencari Stroller Bayi Malaysia

Mencari stroller bayi Malaysia tak sukar sebenarnya. Boleh je google dan jumpa banyak stroller kan. Yang susahnya ialah bila terlampau banyak jadi gelap mata dan keliru jadinya. Kemudian bila dah jumpa pulak mungkin stok habis atau bila nak bayar nak transfer payment akaun bank berlainan dan pelbagai lagi halangan-halangan lain yang mungkin memeningkan kepala. Ada …

Nak Kekal Cergas???? Walaupun semasa hamil???

Ehhh…tajuk mcm iklan pulak. Lebih kurangla. Saya makan these. SHAKLEE ya Dari anak 2nd..tu pun tak full set..start no 3 ambik full. Alhamdulillah serasi. Nak beli? Boleh je.. Selain these..kena jaga mkn juga. Banyakkan sayur. Buah. Pregnancy kali ini saya hantu buah. Tak tahulah kenapa. Makan yang lain..mudah mual. Buah ok;)    

2017 sudah

Selamat mula bekerja tahun baru.. untuk suami juga ;))) Selamat juga untuk anak anak bersekolah. 2017 semoga lebih baik dari tahun tahun sudah. Amiin.

Dah Hujung Tahun 2016

Sekejap pulak rasa this year. Pejam celik dan nov kan. Oh ya HAPPY BIRTHDAY HUBBY…..dah bertambah umur you nov ni;))))) Anak nak sekolah ujung2 tahun ni kena standbylah budget nak prepare segala keperluan Selalu korang beli mana baju n barang sekolah anak? # canggih@ harihari@uniformgallery???lagi lagi????