Selamat hari Raya Aidilfitri 2012

Harapnye masih belum terlambat nak wish raya .. tahun in raya pertama sambut di Kuantan my kampung dulu,then lepas tu baru ke kg suami pulak di selangor. Sempat menyinggah semalaman di Cameron Highland kebetulan my parents ajak mkn angin sekejap..
Budak budak alhamdulillah, sihat, rutin yang biasa, happy selalu dan makin aktif. Iyad dah makin dewasa..2 tahun 3 bulan, alhamdulillah senang menjaganya bila dah makin besar ni. Si abang, Nabil pun dah kurang nak menyakat adiknye, nampakla sedikit bertolak ansur dgn adik compared before..
Blog ni dah lama juga tak berupdate, kalau dulu dulu almost everyday ada at least 1,2 posts, now mcm hidup segan segan aje hehe.. Bila dah occupied dgn kerja, daily routines and kids yang semakin membesar, dapat rasa mcm keperluan nak mengadap pc , online etc dah semakin terhad.. Ni dapat update sikit sesekali mcm ni dah kira bagus dah..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *