Rezeki Kami Ujong Minggu

Ahad pagi BEKFAST TAPAU JE NASI LEMAK NGAN MEE gerai dekat umah….malas masak

Lunch aku wat sup ayam dgn sayor Nabil, aku ngan ayah nabil makan ikan siakap goreng + sweet sour sauce … belashah je campak2 segala bahan yang ada dalam peti es…

Ada jugak cekodok pisang fevret untuk kudap-kudapan (3 biji besor Nabil bedal) dan bubor jagung with sagu buat pemanis mulot….

Malam??? Ntah..tak pikir lagi…tapi tekak mcm selera nak mkn roti canai n kari mamak le pulok….

Tags:,

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *