Review on Swing, PISA and FreeStyle (FS)


– Of course FS menang in terms of mobility….sumbat aje masuk hobo or tote, memang fit. Swing pun ok, cute and ringan…Anyway, Swing ku dah kujual pada Qay…..thanks Qay!!


– I love PISA ….I vote for PISA in terms of suction…power sangat… rasa cam puas and kosong betul b***** lepas pump….takdela nak kena top up guna harmony lagi. FS and Swing suction memang comparable, except that Swing is a single pump while FS provides enability of double pumping and jimatkan masa….both Swing and FS have reallt soft suction, while PISA…macam motor dia juga la, POWER!!

Pumping result….

– I pegang pada prinsip demand and supply…apa2 pump pun, demand and supply…cuma kalau guna Swing, ambil masa skitla since it s a single pump….in short words, Swing, PISA and FS lebih kurang je pumping result….

MY NEW Medela FreeStyle breastpump…HEHE



Cute and cinonet je….Really fits my hobo/tote bag…Mummy harap sangat dapat maintain bm until Nabil 2 years…Sian dia

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Popup Dialog Box Powered By :