Quinny Zapp Xtra 2013

Ah sudahhh.baru duk pikir2 nak satu tandem stroller yg detachable xtra seat dia,tbtb jumpa lak pic ni..
Lawa kan..ke tak lawa?

Pada aku quinny zapp ni memang sesuai di hati, sebab boleh attach baby carrier, ringan, kira sturdy la jugak, dan fold kecik muat masuk kereta walaupun sumbat 2 zapp dlm bonet kereta.harga pun x mahal,x murah..sedang2 aje..tapi kalau nanti dah 3 anak, mustahilla pulak nak bawak outing sampai 3 stroller, kang sudahnye nabil tolak sendiri stroller dia..aku rasa mcm ade jual je xtra seat zapp 2013 ni nanti, we ll see apa yang sangkut:)..heheh

Hey, look at this –> Quinny Zapp Xtra, Rebel Red

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *