Tag: study

Study Lagi???

Ada member tanye, pas habis ni nak sambung lagik ke??Hehe..aku cam tekedu gak nak jwb, kang bekoba jwb ye kang, alangkan yg ni nak ngabihkan pun sangap(yela, kot kalu aku fulltime belajo je,phd pun harus aku buat gak..ni dgn kije lg, ngan bela anak, bela laki lagi etc etc etc..)Tapi aku penah mengstandardkan tahap doktorat

Syukur

Alhamdulillah..dah check resultku..lebih kurang last sem juga…alhamdulillah..tinggal final sem saja lagi..aish..lambatnye habis… ps: once habis, boleh joli masa, joli tenaga,joli duit sikit2 hihi..dan yang paling penting sekali masa lebih dgn kids n family la ..amin

Arrggh..Petang Ini!

Sedikit kusut pagi ni, sebab harini Khamis…ada kelas 3 jam lebih non stop kat UKM…sian le budak busyuk tu ngan abah dia duk bedua je kat umah petang ni…Plus, aku dah start PSYCHO memikirkan kena duk tegak kat kerusi dengor lecture staright 3 jam tu…kadang aku tuang2 gak, dalam kul 5 tu, aku kuar a