Tag «song»

Clip

boleh tahan..relaxing.bak kata member sekolahku, ‘akak jatoh chentala kat dia, as……..’ * tapi aku heran ngape camera focused more kat that tocanged-guy….

Memories

Ni kes terserempak an old friend kat shop lots in Bangi, maka ku tengok pulak clip kepada MEYA dan Yant, SILA JANGAN MUNTAH DARAH!!!!HEHEH

Siapalah Kita………

Tiba-tiba teringat satu diskusi pendek yang tidak lama berlaku baru-baru ini bersama seorang cyberfriendku N….we all ada sembang sikit pasal working climate which kinda-tell-us-that-“you’re-freak-nude-and-do-not-belong-to-us “pathetic environment….ermm..HOW I WISH I COULD HAVE A BETTER PLACE …sigh…anyhow, i don’t have any inferior feelings in me in fact that makes me stronger and promise myself whatever i do, …

Terima Seadanya

Peringatan untuk diri sendiri… TERIMA SEADANYA. in future maybe dapat rezeki lebih, atau maybe setakat ini yang ditentukan untuk aku.

Si Peah yang sangat ‘PEAH’..

Agenda: A short unintended conversation- minggu lepas… Venue: ******** Siapa?: Si ‘Peah’ dan empunya blog Si Peah : Oit..menda ko buat nih??? Aku : Adala… Si Peah: Uih..ko ngepam apa ni…????? Aku : Alaaa..cian anak aku, untuk dia la ni… Si Peah : Eeeiii!!! Ada gak macam ni ek?? Aku ingat tokey lembu je pump …

Mummy , Chicken pox N susu…

Sian mummy dah 5 hari kena chicken pox….So banyak harap HD jela handle anak nightly time mummy tengah demem fever nak kuarkan cacar tu….susu???erm…mummy pumpla juga sesambil Nabil nenen…huh…merudum sesunguh-sungguhnye susu mummy….(sigh……………)

A Special Song for My Baby….Love U So Much!!!

KASIH SUCI….by Amy Mastura (Malaysia) Perjalanan masih jauh harus kau tempuhKu di sini memerhati tanpa rasa sangsiJangan gentar ada sabar semai di jiwaKu di sini mendampingi agar kau mengerti Berlarilah kau berlariTerbanglah dikau terbang tinggiBumi yang engkau jejakiJanganlah dikau lupai Andai kucapai si pelangiAkan kuserah kepadamuAgar dapat kau mewarnaiSeluruh hidup nanti Yang hitam harus dijauhiJangan …