Tag: shopping

Lagi Dua Minggu

Stroller budak lagi dua minggu. Bag aku lebih kurg la dua minggu gak. Jam pun lagi dua minggu kot….Tali bag lagi dua minggu usha semula…stress sebb nengok auction, bag idaman murah lawa praktikal dah out of listing..Sapela yg lagi cekap dari aku itu..ciss..takpe takpe,small matter..Pointnye di sini, seme lagi dua minggu a…ps;oooo lagi dua minggu

Itu dan Ini @ Mahal dan Murah

Aku suka gila yang nih.. marc n marc jacob lil q convertible hobo tapi mahal ..almost rm1.7 k (series takkan beli a handbag at that price..bek beli gelang mas..bak kata mak akula) so aku opt to this..very the cheapo tapi functional sama la kot kat butik pun dah sold dah this bag so aku beli

TomYam simpel & Pancake

Malam nih dinner tomyam ayam sajork…pedas a kot pasai letak ratusan cabai padi…hehe..terbakor le tekak daddynye nanti sluurrp kuah tomyam tu..hehe while for Nabil mummy dah siap buat sup sayur dgn daun bawang dengan lots of fishball..dia suka giler fishball… Petang since takde kije lain nak buat, mummy buatle penkek makan dengan Hershes Choc Syrup..sedap