Tag: SALE

Nine West Bag + Convertible For Sale-SOLD!

NEW without tag ye..Sangat CANTIK in real..warna merah ala coklat gitu…ala ala patent leather, tapi ni bukan leather tau…Boleh guna as hobo dan juga crossbody, ada dua strap, yang panjang detachable..Arrived early May haritu, owner parade around the house with the bag since in confinement, kang aku merayau dgn bag kang orang ingat aku meroyan

Rembatan!

Anda rasa ini cantik? Ye, saya rasa ianya sangatla cantik…hihi walnut…yummy

Happy

I m describing today as a happy day..cause of 2 things…… 1) IYAD successully drank ebm via teat,and no nipple confusion..alhamdulillah2) mummy received her new poppy…wihiiiiiii

Coach Carly Khaki Platinum-SOLD

SOLD! AUTHENTIC COACH MEDIUM SIGNATURE CARLY 10619 Stain & Weather resistant Khaki Signature Jacquard fabric with metallic platinum leather trim Zippered top closure with leather pull; nickel hardware  16 inch (8 inch drop length) leather strap with dogleash clip; adorable Coach hangtag Coach Dustbag Included~ Fully lined interior with two pockets and one zip pocket

Mummy s Maternity Outfit

This time aku takde beli pun maternity dress ke, apake..(sebab menda2 nikan mahal)…tapi aku ada gak bump into a few all rounder blouse kat butik mums dreams kat BBB…murah je…less rm50 tau…ye aa kira murah a comapre dgn butik2 cam Mothercare/ Modernmum (uissh! aku tak pegile tempat2 cenggini)kat mums dreams tu boleh pilih a baju

Coach Signature Carly

Waaaaaah..aku suka ni tapi rase mcm pricey sgt..takat henbeg, aku carik yg murah2 aje..takat nak bawak kije atau outing dgn baby’s nappies and bottles..huhuhu..sayang nak kuar duit..tapi cantik kan…hehe (boleh masuk wishlist hadiah BIRTHDAY tahun ni tak b?????)   pic credit kat mudah.. tak penah tgok bag ni kat butik,tapi have seen some friends using

ORIGINAL Coach and Sembonia for Sale

1) Coach Patchwork Pink/Lilac HOBO type “SOLD!” USED LESS THAN 5 TIMES!CONDITION LIKE NEW! Style : 13643 Size : 14″(L) x 11.5″(H) x 3″(W)Jaquard and leather / fabric liningInside zip pocketCellphone/multifunction pocketsRing to clip an accessory or keyfobCoach leather hand tagBrass hardwarezip closure22″ handle with 6” drop RM690 RETAIL WAS RM990 Read more… 2) SEMBONIA

Giant Sale

Sesambil beli groceries untuk ujung minggu, aku beli 6 lai tshirt cap Disney dgn apa ntah lg satu brand, tak ingat..Tenderly kot (dah masuk washing machine nak basuh) untuk Nabil la..sape lagi…maybe stock clearance, sebab jatuh RM5 hengget selai! and 100% cotton kain dia…elok a tu..Nabil pun baju t dia seme yang jaman tori baby

I like These!!!Jum cuci mata lagi

Wishlist?Dak gak..saje cuci mate dan cuci selera…angan dulu [caption id=”attachment_2757″ align=”aligncenter” width=”300″ caption=”Baby Phat s Range..mcm Coach

BERHATI-HATI BILA BISNES DAN BELI ONLINE YEA!

SILA BACE CERITA DI SINI: http://susuibu.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=5809&forum=9&viewmode=flat&order=ASC&start=10 SEMOGA YANG MENIPU TU DITANGKAP POLIS…. PS:NGERI TIME NAK BG ACCOUNT NU KAT ORG YANG NAK BELI BRG YG DI JUAL…SEBB ORANG ZAMAN SEKARANG MEMNAG PANDAI MENIPU!SEBAB TU SAYA PREFER ORANG DTG COD JE BARANG KAT RUMAH…

Breakfast Apa Ya???

This morning- we had nasi lemak , sambal telur cili api fevret hasben, dan some telur dadar and roti mentega for baby Nabil…………mummy juga buat sikit puding roti kukus pagi2 seawal 7 dah gedik2 kat dapo, sebab bahan semua dah ready since semalam..petang ni teringin nak jalan Nilai 3 ni kejap, carik kain metre murah

Minimalisma

Sesungguhnye,aku tak suka rumah aku terlalu padat dengan barang-barang, that would be the best reason why I ll let go things that no longer needed in the house/ even if I ll be needing it in the future, I d rather let it go first just to have some space inside the house, only then

January Datang Lagi

Yaaaaaaaaa….January 2010 bakal menjelang tibe..mummy kene ‘pose’ napsu soping bulan nih pasai mummy kena pay yuran UKM new sem ngan standby duit insuren kete ujung bulan…huahuahuahua..so Nabil, bulan ni takde jenjalan tak tentu arah eh (nanti duit kuar tak tentu arah gak)..kite duk dendiam kat umah tengok ceria sesame ye hehe ps: Nabil, takde ‘orang’