Tag: Relax

Outing

Lepas Asar kitorang jenjalan Alamende…sesambil tengok barang kat dalam Kafu, sambil beli meinan Nabil kat ToiCity: abah beli set truck ngan kete.. gantikan kete sport yang dah rosak hancur dikerjekan Nabil, sesambil dinner kat Nudel Station..makan mee le anak beranak kat situ..abah Nabil bawak Nabil main jap kat playland tepi Paksen tu, huh, sesungguhn ye

Baby’s Day Out

Last week pegi ronda Low Yatt & Sg Wang PLAZA…teman abah cari 3G router untuk broadband…Nabil pun dapat new truck juga…we had a fabulous lunch kat Mr Tepanyaki…. Left: mummy makan beef black pepper dengan fried rice…OISHI…OISHI… Right: abah makan tempura o-bento Left: sup pembuka selera…slurrrppp… Right: Ni Nabil’s moi…bawa bekal je…hmmm… Mummy…Nabil makan bubor

Abah, Mummy, Nabil and Langkawi…

Haritu awal November kami ke Langkawi, 3 days.. Abah ada course situ….Angkutla segala macam mini rice cooker and mini blender since Nabil already started solid food… Ngempeng pun boleh tahan, sumbat botol air masak pun tak berapa nak…Huh, seronoknya dia tengok public sebab all these while, he spent most of his time at home, babysitter’s

A Special Song for My Baby….Love U So Much!!!

KASIH SUCI….by Amy Mastura (Malaysia) Perjalanan masih jauh harus kau tempuhKu di sini memerhati tanpa rasa sangsiJangan gentar ada sabar semai di jiwaKu di sini mendampingi agar kau mengerti Berlarilah kau berlariTerbanglah dikau terbang tinggiBumi yang engkau jejakiJanganlah dikau lupai Andai kucapai si pelangiAkan kuserah kepadamuAgar dapat kau mewarnaiSeluruh hidup nanti Yang hitam harus dijauhiJangan