Tag: relaks

Lauk

Gila bosan tajuk post kat blog time mc panjang nih…lauk menda pun nak citer ke..heheh So harini lauk adalah kari ayam pedas beserta sayo bendi and potato…kira sayo a tu kan…hehe..dessert??Hah..melambak ice cream dalm peti ais…craving + pemanis mulot…kikiki ps: Rini amiK nABIL awal dari biasa…saje nak bawak lepak depan tv….aku pun duk saje…dinner makan

Pre Class

Saje layan internet sambil nunggu Dr lecturer ku sampai..maklumle dia tak suka students nya yang tua tua ni masuk kelas lambat…..how i wish she wont be able to be in class today…hehhe boleh aku rayau jusco ke, alamanda ke, cari hadiah guru yang belum settle…sigh… ps: i miss nabil soooooooo much!!!!

Itu ini

Ku mau upload a few gambor umah baruku syurgaku….tapi tak jumpa cable hp….huaaa.ku desperate nak DSLR ni..weee Ku udah lama nggak shop itu ini, barangku dan barang Nabil…sebab apa????sebab ku tengah budget2 nak mencantikkan dan memenuhkan rumahku syurgaku….weee # wishlist sesuka: dslr, cybershot (ntah bila) # wishlist wajib: CD nabil, slide set # wishlist mesti:

Al Kisah Parkingku dirampas

Tadi tengahari aku sempatla pi satu shopping complex ni, dan ternampakla satu parking kosong…so aku pun pegila drive slowly dekat lot kosong tu nak parking,…dengan lemah-gemalainya aku undur (reverse) nak masukkan keta, tetiba adala satu mamat berkereta ISWARA COKLAT meluru masuk parking aku itu…………..cis!!!!!!!!MELAYU okay…Aku buat2 cool, tapi aku tengok je la muka dia, buat2

Yeay!!

Alhamdulillah..Nabil dah start berjalan-jalan jatuh…aku ingat dia umur setahun lebih-2 baru nak jalan….diapun nampak happy je dah dapat experience baru agaknya,galak je ketawa ketawa sambil jalan….Tapi aku pulak risau dia jatuh terduduk kalau tak dapat control badan terhuyung hayang..takut tang pinggang and pinggul tu la terhempas ke lantai…Nabil Nabil…. ………..video belum upload la……………sebab abah enterframe

Emose…

huhuh…aku emose harini…sebab it s monday…kije melambak, paper belum habis check, dateline assignmnt makin hampir namun thesisku lum ada progress, nabil moody kat rumh pengasuh sebb today hari pertama dia duk umah babysitter after a week kepit ngan aku, sedih…plus, umah dah siap tp blum juge dapat pindah, plus, ku dengar MACY tengah sale, tp