Tag: preloved medela bangi

Fresh EBM

Pergh..mak masih perlu gigih menten fresh EBMs..though dia sangat suka bubo nasik, namun fresh ebm masih menjadi pujaan hatinye eh….adik IYAD baru 6 bulan plus plus…mekasih MEDELA FREESTYLE(pomot okeh)…tidak lupa juga kepada CIK PISA yang bekurun azab duk dendiam dlm wardrobe..jasamu ku kenang..meybe next baby aku pulun ko pulak eh

Preloved Medela Harmony RM120- SOLD

For sale.WITHOUT BOTTLE, but i ll give one anakku new bottle. 1 month old neck. Used for emptying breasts after pumping with PISA/FS.. related item:Cheap New Medela Harmony Manual Breast PumpCheap Harmony Personal Use Manual Breastpump

Review on Swing, PISA and FreeStyle (FS)

Mobility – Of course FS menang in terms of mobility….sumbat aje masuk hobo or tote, memang fit. Swing pun ok, cute and ringan…Anyway, Swing ku dah kujual pada Qay…..thanks Qay!! Suction – I love PISA ….I vote for PISA in terms of suction…power sangat… rasa cam puas and kosong betul b***** lepas pump….takdela nak kena

Handy Bag For My Buddies….

Avent Out n About Bag…For my beloved Harmony or seldomly used Swing…..and as cooler bag pump inside Medela bag…… Bag without pump.. Medela Bag Inside…

My Buddies….

These are my breastpump buddies…… Ni swing….seldom guna sangat sebab meant for travelling purpose. Suction tak power macam PISA tapi oklah, dapatla 5-5.5 oz per pump session, provided that the session takes at least 20-30 minutes…tapi time I tengah stress, nak dapat 3 oz pun nangis…. Ni pulak cik PISA i, LOVE IT SOOOOO MUCH.