Tag «pregnant»

A girl maybe???

I m really into asam asam, sup sup, no nasi, no daging maging lauk pauk heavy, err…coke..(hehehe) Nabil will be a big brother to a little sister kah????Hhehehe…(tak kesahla girl ke boy, janji sihat udah)

Milestone

Nabil sekarang dah 20 bulan…sob sob..cian dia kecik lagi da nak dapat adik aaa taun depan(mummy baru 8 weeks conceived)…pun begitu, he ll always be my manja baby boy..forever … cheeky sangat a sekarang ni lincah ligat main sana sini, manjat toksah citer a, pantang letak apepepe atas meja, coffee table, anythingla, runner ke, magazine …

Lepak tika MC

Kan tengah mc panjang..apelagi..kena tepati peraturan aa…duk umah dendiam..jangan gatai2 buat kije berat berat…err…masak steam bawal kira keje berat ke???kakakaka ok hubby, lunch kita tengahari ni adala bawal kukus simple….hehe..sayo???ado ado…tauhu creme sauce

Cuti Sakit Lagi

Dah settle dengan Serdang Hospital, doctor bagi cuti sakit seminggu, after 2 weeks kena follow up dengan pakar situ lak to see whether the baby s ok or tak, so aku adala pilihan either nak pi refer both private pakar dengan gomen pakar, atau pilih salah satu…Tapi letih gila ke serdang, memangla dekat dgn Bangi …

Lagi 5 bulan

Pedih hati bila dengar ayat doktor pakar pagi semalam…” Kalu dah bleeding macam ni, kena stop terus breastfeed si abang ni..takut baby effect ni…kalau tak bleeding, takpela.” rase cam nak tikam je dokte time tu… dan dan mata rase berkace teringatkan Nabil yang lagi 5 bulan nak cukup 2 tahun.lama lagi tu…sudahla dicampur susu nya….pun …

Pregnancy Kali ini

Mual setiap hari, paling sekejap pun dari subuh sampai pukul 12 tengahari..bayangkan aku kat sekolah macamana… Bleeding ringan 2 tapi almost every day, almost setiap kali buang air ada discharge yang kadang2 menakutkan… Dctor suh BANYAK2KAN rehat…pasal obviously kandungan tak berapa kuat…. degup jantung dah nyata jelas nampak kat screen…kesiannya kalau ‘dia’ tak mampu bertahan…DOADOAKAN …