Tag «Mummy»

ramblings..

Once i first see those 2 little lines on the DIY pregnancy test ( it was in a clinic though)…back in 2007, my mind tried to absorb the act that i m going to be a mother…a mother! whether this was planned or a surprise( it was a huuuuge surprise back then), i knew that …

Minimalisma

Sesungguhnye,aku tak suka rumah aku terlalu padat dengan barang-barang, that would be the best reason why I ll let go things that no longer needed in the house/ even if I ll be needing it in the future, I d rather let it go first just to have some space inside the house, only then …

An Open Letter to myself

I m craving la…for what??jambu batu??noo…if it s jambu batu i just get my car key and there s ton of jambu batu at kedai runcit depan in front of our house block nih…It s another 6 months or less before i pop myself…so i think maybe u ll have ample time for getting urself …

Lepak tika MC

Kan tengah mc panjang..apelagi..kena tepati peraturan aa…duk umah dendiam..jangan gatai2 buat kije berat berat…err…masak steam bawal kira keje berat ke???kakakaka ok hubby, lunch kita tengahari ni adala bawal kukus simple….hehe..sayo???ado ado…tauhu creme sauce

Cuti Sakit Lagi

Dah settle dengan Serdang Hospital, doctor bagi cuti sakit seminggu, after 2 weeks kena follow up dengan pakar situ lak to see whether the baby s ok or tak, so aku adala pilihan either nak pi refer both private pakar dengan gomen pakar, atau pilih salah satu…Tapi letih gila ke serdang, memangla dekat dgn Bangi …

Lagi 5 bulan

Pedih hati bila dengar ayat doktor pakar pagi semalam…” Kalu dah bleeding macam ni, kena stop terus breastfeed si abang ni..takut baby effect ni…kalau tak bleeding, takpela.” rase cam nak tikam je dokte time tu… dan dan mata rase berkace teringatkan Nabil yang lagi 5 bulan nak cukup 2 tahun.lama lagi tu…sudahla dicampur susu nya….pun …