Tag: menu

Mula-mula Dia Makan..Lepas tu…

Harini menu minum petang aku buat roti sardin gulung bermayonis, then goreng la kan…lawan ngan air tea o panas air suam kosong...slurrp hujan2 ni menghangatkan badan..version kitorang sahla pedas bercili api, tapi Nabil punya version basic sardin with mayo and butter la..mula2 dia macam curiga nak makan, ye la, jarang dia makan menda bergoreng cenggitu,

Dinner

Nabil punye mummy masak sup ayam kobis dgn nasi putih, untuk mummy n abah pulak, ikan siakap bakor cicah ayer asam bercili api dan sayur la..nyum nyum… ps:ni yg gedik nak beli new camera nih wat snap gambo..ape?dslr??o tidak…mehel sgtle…aku sedang dlm poses BERSEDERHANA… hehe