Tag «Gadget»

Mummy s Maternity Outfit

This time aku takde beli pun maternity dress ke, apake..(sebab menda2 nikan mahal)…tapi aku ada gak bump into a few all rounder blouse kat butik mums dreams kat BBB…murah je…less rm50 tau…ye aa kira murah a comapre dgn butik2 cam Mothercare/ Modernmum (uissh! aku tak pegile tempat2 cenggini)kat mums dreams tu boleh pilih a baju …

Coach n Coach 3 : My Swingpack

It s making its way now!!!! It s in delicious melon, intend for my groceries-shopping outing..sonang takyah kedek2 punggah barang lagi, sibuk nak punggah beg tangan lagi..renyah!Ingat nak ambik kaler grey atau lite brown..memang lawa tapi why not tukar sekali sekala(aku akan pakai ni sepanjang taun 2010 le kt, then baru tukar) kaler yang ranggi …

Addition into CD Pile

Mummy s glad that 6 new CDs have arrived yesterday..Now they re already in the machine for 3 times washing.. Might be ordering a few more for the newborn…t@iny t@apir has great contour diapers and delicious patterned n coloured pocket ranges at affordable price (tq so much daddy for supporting me saving the babies butt …

I Vote for These Economic Light Strollers

Daddy and mummy have small cars, so we need small strollers for the baby(babies) lawa sungguh!!!..tp feel cam a retired drama queen je if setting pink for a girl.tapi ni memang cun gile …..while the black one for the big bro and hopefully KEKAL sampai time adik-adik-adik Nabil nanti..taknak beli dah macam tak lengkap if …