Tag: fun

A girl maybe???

I m really into asam asam, sup sup, no nasi, no daging maging lauk pauk heavy, err…coke..(hehehe) Nabil will be a big brother to a little sister kah????Hhehehe…(tak kesahla girl ke boy, janji sihat udah)

What s Next in List

Apa???Handbag?NO… Stroller???hehe…belum lagi kot….err..Kasut??/Aiseh, nak jadik mak buyung ni, ku hentam je scholl leper tu….kekke… Yup…ku sekarang sesangatla bejimat cermat sebab hajat nak enhance wardrobe untuk adik Nabil nanti, plus…apapapa pun sekarang, hanya untuk barang2 rumah..i m not spending on anything else except household luxuries…(gatai je nak tukor chandelier tu…err..bukan baru pakai 4 months ke???nak

Nabil n new babycot

Since next week nabil start duk taska, makanya harini rayaula sekejap cari babycot since taska prefer a wood babycot than a playpen..huhu…jadi tukunla jawabnya playpen di rumah tu…so, siap2 je beli babycot tu terus shoot ke taska so that abah nabil boleh pasang menda tu siap2 kat taska…Sementara abah nabil sibuk mengkerastangan pasang babycot, nabil

An outdated Post Daaaa

Outing day bersama Nabil dan ayahnye, lunch, window shopping sajork…minggu ni je udah 3 x aku pg equine…busan dan akhirnya tertidor kekenyangan dan kepenatan..(kalo dalam zapp, sohih tak tido)

Mummy n DIY CD

Korang ingat lagi dak aku penah post gambo DIY CD kotak2 yang aku buat 4 nabil???Ha ah..lame nye dah tak memegang mesin singer cheapo ku itu…seingat aku..laaaaast sekali mase jait tepi sarung bantak yang dah tekoyak…kehkeh punyela pathetic takmo beli lain, gigih gak menjait tepi tu….actually ada plan nak jait lg cd nabil tapi aku

An Open Love Note for Daddy

Wahai daddy Nabil yang sedang lena diulit mimpi…esok kan Sabtu..Nabil mummy mesti nak gi jalankan..daddy nak belanje kan…kita pergi dekat2 Jusco, Parkson, Mothercare aje kan..kita nak beli barang penting baju baru, seluar baru, botol baru, mainan baru, sandal mummy ajekan…kita jimat2 makan kat foodcourt TEPANYAKI ajekan..hikhikhik ps: nite alll!

Bila Mummy Lena

Gara gara buat buat penat dek kesibukan siang hari tadi, lepas Isyak je mummy tak sedor bila time terbongkang atas lantai atas sejadah kat bilik…Nabil duk lepak2 lagi main sesorang dengan abah dia kat bawah…dekat2 kul 2, mummy tesedor dari tido…turun bawah, tengok awang kecik tu dah tido..sian pulak…pijak2 kat lantai, basah mcm lembab2 sikit..ingatkan

Pre Class

Saje layan internet sambil nunggu Dr lecturer ku sampai..maklumle dia tak suka students nya yang tua tua ni masuk kelas lambat…..how i wish she wont be able to be in class today…hehhe boleh aku rayau jusco ke, alamanda ke, cari hadiah guru yang belum settle…sigh… ps: i miss nabil soooooooo much!!!!

Bariani Anyone??

What s for dinner today Nabil>>>HOhohoho….Nabil got fish n chips…err..chips je actually as mummy s had all the fish..hehe…Seronok betul dia jarang2 dinner luar except for weekend, itupun sebab kebetulan mummy n abah nak cari barang penting untuk rumah….while mummy n mr hasben menikmati bariani di bandar b*aru ba*ngi J*M B*ARIAN* house…NABIL SERONOK MELAYAN dirinya

Lepak weekend

weekend ni kami sekeluarga lepak klang bandar diraja…ada kenduri adik ipar sebenarnye..tu pasal tak kesempatan kekendurimu ye mami D…sempat juga rewang JUSCO BUKIT TINGGI (pes time ku pegi ni) uuuiiii…orang macam ulat, sale sana sini….macam2 ada…tapi ku tak beli apapun…mula nya dalam jusco tu ku mcm tergoda nak amik set baju2 pyjamas for nabil, tapi

Nabil Addiction

Selain addicted to clinging to mummy s b****t and thigh while mummy s doin house chores, he s now into the marvellous UPIN IPIN cartoon series…i bought him those series in dvd/cd version, huh, he ll conquere the whole version of resting period in the afternoon…uwaaaaaaaaaaa….

What happen to babywearing???

Yup, aku mengwithdraw myself from mengbabywearing Nabil in POUCH dan MEI TAI sekarang..sejak dia dah lebih 9 kg…huhu tak larat pinggang dan bahuku ooooo…atau, apakah patut ku cuba ini pulak?????hehhe..alasan… * * * * * * * * * * * * *

Terbalik

Ni ape kes ni???harapkan pagar, pagar makan padi.. * * * * * * * * * * * * * ni sape tolak sape ni….(sorry gambo snap, kurag cahaya)
FOLLOW US D' INSTAGRAM!

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com