Tag «daddy»

Bila Mummy Lena

Gara gara buat buat penat dek kesibukan siang hari tadi, lepas Isyak je mummy tak sedor bila time terbongkang atas lantai atas sejadah kat bilik…Nabil duk lepak2 lagi main sesorang dengan abah dia kat bawah…dekat2 kul 2, mummy tesedor dari tido…turun bawah, tengok awang kecik tu dah tido..sian pulak…pijak2 kat lantai, basah mcm lembab2 sikit..ingatkan …

My two Ahmads……..

I LOVE U BOTH……..my two AHMADs….eventho there were times u both drove me semi insane!!!Heeeeeee my two precious…keep me going tough in life to become….having the tender smiles that make me smile too!……..reasons for me to be thankful to God……reasons for me to be a better better better me in times……(am trying hard)..reasons for me …

An Open Love Note For Daddy(Part 2)

Dear Abah.. Nabil ate lots of oats n kismis pure for breakfast today..Yummy..! Last nite I behaved so well,takde nangis2 pun and susahkan mummy bangun…mummy sumbat nenen je throughout the nite and that gave me the most calming moment ever…and kenyang perut too!!! Be home earlier..cause mummy and I wanna bring u to the beautiful …