Tag: coach

Once in a While

Simple . Cun. Nampak la aku dah 30s pakai beg ni. Fakta yang tak boleh ditidakkan..HahaAritu beli kaler ceklat, hurup C dia je lain. Rase mcm kureng..so jual kat sorang akak ni.Suka dia.Yela, beg lawa, bersih,murah pulak..Agak2 kalau bosan,jual balik a.senang cerita

Happy

I m describing today as a happy day..cause of 2 things…… 1) IYAD successully drank ebm via teat,and no nipple confusion..alhamdulillah2) mummy received her new poppy…wihiiiiiii

Itu dan Ini @ Mahal dan Murah

Aku suka gila yang nih.. marc n marc jacob lil q convertible hobo tapi mahal ..almost rm1.7 k (series takkan beli a handbag at that price..bek beli gelang mas..bak kata mak akula) so aku opt to this..very the cheapo tapi functional sama la kot kat butik pun dah sold dah this bag so aku beli

ORIGINAL Coach and Sembonia for Sale

1) Coach Patchwork Pink/Lilac HOBO type “SOLD!” USED LESS THAN 5 TIMES!CONDITION LIKE NEW! Style : 13643 Size : 14″(L) x 11.5″(H) x 3″(W)Jaquard and leather / fabric liningInside zip pocketCellphone/multifunction pocketsRing to clip an accessory or keyfobCoach leather hand tagBrass hardwarezip closure22″ handle with 6” drop RM690 RETAIL WAS RM990 Read more… 2) SEMBONIA

Hi Poppy Poppy Poppy

Adoila mummy..kamu ni kan memang la….takle tahan tahan dah Ok..kita main teka teka nak? Dalam byk2 Poppy kat bawah ni, Poppy mana mummy dah SAMBAR Poppy Look Alike Medium spotlite Poppy kah? Poppy MAHAL yang xtra kecikkah???

Both are Cun!

CARLY SIG black and white While Brooke Sig black and white BOTH ARE IN SAME JACQUARD FABRIC OF SAME SIGNATURE PATTERN, SIGNATURE PRINTED ON BODY, CUMA DIFFER TANG TALI DIA JE..HUH..WHAT A STEAL LA..CANTEK!

Coach Poppy Pocket

Shantek tak menda nih kengkawan?Nak wat sumbat pampes and botol Nabil dan hp abah,dan kunci kete abah, dan wallet abah jugakkalo outing family bila weekends…

I like These!!!Jum cuci mata lagi

Wishlist?Dak gak..saje cuci mate dan cuci selera…angan dulu [caption id=”attachment_2757″ align=”aligncenter” width=”300″ caption=”Baby Phat s Range..mcm Coach

HITAMS kami dah sampai..yeeaaaaaaaa

Si hitam manis Nabil dan si hitam manis mummy dah sampai kat umah..weekend nanti baru upload gambo yeah..hitam manis mummy tak jd juai sebab bila dapat kat tangan, it s absolutely georgeous!!!! Hehe…sorry pada kak ‘Rozi’ yang nak book bag tu.. ps: kalo aku ambik lagi satu yang sebijik pattern mcm ni tapi bronze atau

Coach n Coach 3 : My Swingpack

It s making its way now!!!! It s in delicious melon, intend for my groceries-shopping outing..sonang takyah kedek2 punggah barang lagi, sibuk nak punggah beg tangan lagi..renyah!Ingat nak ambik kaler grey atau lite brown..memang lawa tapi why not tukar sekali sekala(aku akan pakai ni sepanjang taun 2010 le kt, then baru tukar) kaler yang ranggi

Coach and Coach 2

Lovely.. Dimension14″(L) x 10 1/2″(H) x 3 1/2″(W) and i chose this for my casual daily wear(mesti muat masuk pampes…susu nabil kan)belasah je pakai dgn blouse apepe kale rpun Dimension: 14″ L X 4″ W X 12″ H

Coach n Coach

Aren t these gorgeous???? untuk daily kerja, dan untuk gi ikut abang ke function..cukuple yg ni senang match to every dress pun cantik..rambang dah ni yet to be confirmed!