Tag: coach carly

Coach Carly Khaki Platinum-SOLD

SOLD! AUTHENTIC COACH MEDIUM SIGNATURE CARLY 10619 Stain & Weather resistant Khaki Signature Jacquard fabric with metallic platinum leather trim Zippered top closure with leather pull; nickel hardware  16 inch (8 inch drop length) leather strap with dogleash clip; adorable Coach hangtag Coach Dustbag Included~ Fully lined interior with two pockets and one zip pocket

Coach Signature Carly

Waaaaaah..aku suka ni tapi rase mcm pricey sgt..takat henbeg, aku carik yg murah2 aje..takat nak bawak kije atau outing dgn baby’s nappies and bottles..huhuhu..sayang nak kuar duit..tapi cantik kan…hehe (boleh masuk wishlist hadiah BIRTHDAY tahun ni tak b?????)   pic credit kat mudah.. tak penah tgok bag ni kat butik,tapi have seen some friends using

My New Love

ps: if another 1 like this, tapi grey-black pun lawo gak..boleh lenjan dgn seme baju ape warna pun…