Tag: child safety

Mummy n Daddy Just Us!

Hehe..since Nabil baru discharge sepital, kami balik kampung mummy lepak seminggu le,saje nak amik angin kampung lak,Nabil pun suker je duk nggedik ngan atuk bertepek berdukung bemanja ngan atuk round the clock(nak makn tido susu kencing berak je cari mummy)..doc pun advise jgn expose sgt Nabil to public..wah, great excuse nih mummy nak kuar nyopping

Car Seat Safety Tips For Your Baby

Do you know that according to a report 80% of kids are not properly seated in the car seat and thus many children get unnecessarily injured in car accidents. Still many of us do not bother about using safe car seats for our children. So let us follow some basic tips so that we can

hARNESS…

Aku rase cam nak beli nih… kenapa??korang rase tak patot??kejam ke???’er…bagi saya…bior nampak kejam dari jadi pape ketika saye dan abah nabil bejalan2 kuar dgnnya tanpa bantuan stroller..since dia pun tengah meligat berjalan….takmau dukung2 dah…melentik liuk bagai badan nak dilepaskan berjalan..so ini adala alternatip yang terbaik setakat ni…..