Tag «child safety»

Mummy n Daddy Just Us!

Hehe..since Nabil baru discharge sepital, kami balik kampung mummy lepak seminggu le,saje nak amik angin kampung lak,Nabil pun suker je duk nggedik ngan atuk bertepek berdukung bemanja ngan atuk round the clock(nak makn tido susu kencing berak je cari mummy)..doc pun advise jgn expose sgt Nabil to public..wah, great excuse nih mummy nak kuar nyopping …

hARNESS…

Aku rase cam nak beli nih… kenapa??korang rase tak patot??kejam ke???’er…bagi saya…bior nampak kejam dari jadi pape ketika saye dan abah nabil bejalan2 kuar dgnnya tanpa bantuan stroller..since dia pun tengah meligat berjalan….takmau dukung2 dah…melentik liuk bagai badan nak dilepaskan berjalan..so ini adala alternatip yang terbaik setakat ni…..