Penghujung Sekolah

Minggu ni last persekolahan sesi 2011..makanya mcm tahun sudah, sibuk mendadak.Mcm2 nak kena selesai. Next week belum lapang juga lagi,meeting,meeting,meeting..nampaknya cuti guru masihla belum lagi hak milik hakiki guru 100%. Apa plan nak buat cuti panjang ni,selain kemas kemas kemas dan kemas rumah? Azam baru, kurangkan outing…sebab kalau kerap outing, kerapla end up dgn impulse purchase, pastu nyesal…Niat nak stay lama kat rumah mak, tapi rasanya takdan 2 minggu mesti nak balik umah sndiri juga.. hehe..budak2 ni nanti mcm biasala,24jam round the clock duk umah…tv di conquere sepenuhnya laa jwbnye..Ni yg sakit hati nak carik lcd 12 inch jadi hak milik sndiri pun ok…asal dpt tengok cerekarama ke, drama cina petang2 ke,kan?
ps: encik ahmad, toshiba 19 inch tu pun tak smapai rm500 pun i tengok…..


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *